— Széchenyi 2020 —

ORANGES OIL COMPANY

A kedvezményezett neve: NYDF-Oil Company Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Automata benzinkút telepítése a Közép-Dunántúli régióban

A szerződött támogatás összege: 39 139 000 Ft

A támogatás mértéke: 50 %

A projekt tartalma:

A projekt során egy automata töltőállomás kialakításához szükséges eszközöket szereztük be. Elsődleges célcsoportunk a magánszemélyek és kisvállalkozások által használt kisteher- és személygépjárművek. Számukra két darab kéthomlokzatú, négypisztolyos Gilbarco SK700 2-42- típusú kútoszlopot alakítottunk ki, aminek eredményeként egyszerre négy személygépkocsi tud ezen a két kútoszlopon üzemanyagot tankolni. A kútoszlopok a benzines és dízel gépkocsikat egyaránt kiszolgálják.

A vásárók a tankolást két darab kéthomlokzatú HMT tankolóautomatán tudják elindítani, melyek készpénzes és bankkártyás fizetést egyaránt elfogadnak. A letankolni kívánt összeget a vásárlók előre adják meg, így a kútoszlopból minden tankolásnál pontosan annyi üzemanyagot vételezhetnek, amekkora összeget költeni kívánnak.

A további eszközök nem a személygépkocsik, inkább a kisteherautók, kamionok, buszok, illetve mezőgazdasági nagygépjárművek ellátására szolgálnak. Kialakítottunk 2 db 1 homlokzatú, 2 pisztolyos Gilbarco SK7000 típusú kútoszlopot, melyhez 1-1 darab 1 homlokzatú MHT tankolóautomatát szereltünk fel. Itt csak a haszongépjárművek számára szükséges Diesel üzemanyag elérhető, emellett gyorstöltési funkció is megtalálható (ahol 70L/perc sebességgel lehetséges a tankolás – a normál sebesség 40L/perc). Ezzel kifejezetten a térségre jellemző mezőgazdasági gépek ellátását kívánjuk megoldani. Itt is elérhetőek a fent említett bankkártyás és készpénzes fizetési módok.

A projekt keretében beszereztünk egy 60.000 L-es dupla falú acéltartályt is, mely két belső tartályból áll a diesel és benzin külön tárolása miatt. Ebből a földbe kerülő tartályból történik a kútoszlopok ellátása.

A pályázat keretében beszerzett berendezések listája:
– 2 homlokzatú 4 pisztolyos Gilbarco SK700 2-4-2 típusú kútoszlop kompenzátorokkal oválkarimával
– 1 homlokzatú 2 pisztolyos Gilbarco SK700 2-2-2 típusú kútoszlop kompenzátorokkal oválkarimával
– HMT 2 homlokzatú tankolóautomata, lebetonozandó szerkezettel
– HMT1 homlokzatú tankolóautomata, lebetonozandó szerkezettel
– AFT terminálok adatbázis-kezelő és terminálkezelő szoftverrel
– VDM 60m3 (30+30) tartály dupla falú acél-acél tartályok, kétkomponensű üvegpaplan erősítésű műgyanta szigeteléssel, földalatti kivitelű NA 800-as dómfedéllel, 1200×1200 mm dómakna kezdeménnyel, lefogató pántokkal
– Acél-műgyanta kettős falú földalatti tartály, vizet szennyező, (mind az éghető, mind a nem éghető) folyadékok föld alatti tárolására

A projekt befejezési dátuma: 2019.04.04.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-16-2017-00159

Ezért válassza az ORANGES OIL COMPANY-t

Akik minket választottak

  • "A versenyeken mindig Oranges Oil Company üzemanyaggal töltöm fel az autóm. A győzelem pedig engem tölt fel."

    Rongits Attila, Rally versenyző Rongits Team, Alapító

Nálunk kedvező árakon tankolhat minőségi osztrák üzemanyagot, a hét bármely napján, 0-24 óráig!