— Rólunk —

ORANGES OIL COMPANY

Az Oranges Oil Company első magyar tulajdonban lévő, teljesen önkiszolgáló elven működő benzinkútját a mosonmagyaróvári Park Center bevásárlóközpont parkolójában építettük fel és mára eljutottunk egy dinamikusan fejlődő benzinkúthálózat kiépítéséig. Hamarosan országszerte új kutakkal állunk rendelkezésükre.

Egyik legnagyobb előnyünk, hogy tankolni az előre fizetett értékben lehetséges. Ennek köszönhetően Ön előre megadhatja, hogy milyen értékben kíván tankolni, és a megadott összeg értékéig kap üzemanyagot. Abban az esetben, ha ön magasabb értéket fizetett, mint amennyit valójában tankolt, akkor egy levásárolható bizonylathoz jut.

Azok az autósok, akik számlát szeretnének kapni a tankolásukról, a gyorsabb tankolás érdekében regisztráljanak VEVŐKÓD IGÉNYLÉS oldalunkon.

Küldetésünk, hogy az Önök érdekeit szolgálva egyesítsük a gyors és egyszerű tankolás menetét a vásárlás élményével, hogy így egyetlen praktikus lépésben megoldhassa szokásos teendőit.

Vásárlóinknak minden csepp számít, nekünk pedig a vásárlóink érdeke számít.

Ezért válassza az ORANGES OIL COMPANY-t

Kedvező árak

Ha olcsón szeretne tankolni, az önkiszolgáló benzinkút a legjobb választás! Itt beállíthatja az összeget, amennyiért tankolni kíván. A megterhelt összegnél kevesebb tankolás esetén pedig csak a ténylegesen tankolt összeg kerül levonásra.

Minőségi üzemanyag

Az Oranges Oil Company kiváló minőségi osztrák üzemanyagot kínál, rendkívül alacsony árakon. Tankoljon nálunk benzin vagy diesel üzemanyagot!

Tankolás és bevásárlás egy helyen

Töltőállomásainkat bevásárlóközpontok közelében helyezzük el, hogy Ön a tankolást és a bevásárlást egyszerűen, gyorsan, egy helyen- kényelmesen végezhesse.

Akik minket választottak

  • "A versenyeken mindig Oranges Oil Company üzemanyaggal töltöm fel az autóm. A győzelem pedig engem tölt fel."

    Rongits Attila, Rally versenyző Rongits Team, Alapító

Nálunk kedvező árakon tankolhat minőségi osztrák üzemanyagot, a hét bármely napján, 0-24 óráig!