— Hírek

ORANGES OIL COMPANY

Mosonmagyaróváron átadták a második töltőállomást
2019-07-02

Örömmel jeleltjük be, hogy Mosonmagyaróváron már második kútját, valamint első önkiszolgáló autómosóját nyitotta meg az Oranges Oil Company. Az egység a hét minden napján, nonstop nyitvatartással várja az érkezőket a Halászi úti nagy kanyarnál.

Az üzemanyag palettán, ahogy a cég többi állomásán is, dízel, illetve E95-ös benzin szerepel. A négy beállásos, önkiszolgáló autómosó nagy teljesítményű porszívóval és kárpittisztítóval egészül ki, így már nem csupán a tankolás, hanem autónk prémium szintű külső-belső tisztítása is elérhetővé válik – ráadásul diszkont áron. Szeretettel várunk mindenkit!


Rablás történt az Oranges Oil Company győri kútján
2019-06-27

Megerősítjük a sajtóban megjelent híreket, ma délelőtt valóban rablás történt az Oranges Oil Company győri kútján. Szerencsére személyi sérülés nem történt, és tankolókat sem ért atrocitás. Az elkövető nagyobb pénzösszeggel távozott. A rendőrség kézben tartja az ügyet, a nyomozás megkezdődött, jelenleg is nagy erőkkel keresik a rablót.

Frissítés: A gyanúsítottat előzetes letartóztatásba került, az ügy innentől a nyomozók, illetve a bíróság hatáskörébe tartozik. Ezúton is köszönjük a helyszínelésben és nyomozásban részt vevők munkáját. Szívből köszönjük továbbá vendégeinktől érkezett kedves sorokat, támogató üzeneteket.  Nagyon jó tudni, hogy mindig számíthatunk tankolóinkra!


Automata tankolás Ózdon – hamarosan nyit az új benzinkút
2019-05-29

Kedvező árú, ugyanakkor magas minőségű üzemanyag, gyors és egyszerű tankolás – az Oranges Oil Company valóban új szintre emeli a benzin és gázolaj beszerzését! Az országban több helyen jelen lévő kúthálózat 2019 szeptemberében Ózdon nyit új töltőállomást.

Mosonmagyaróvár, Zalaegerszeg, Győr után most Ózd került a dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonban lévő benzinkúthálózat fókuszába. A Malom út 1. szám alatt már zajlanak a 4+1 beállós töltőállomás építési munkálatai, az arra autózók nap mint nap láthatják az építkezés előrehaladását. Hamarosan tehát kedvezményes tankolásra nyílik lehetőség Borsod-Abaúj-Zemplén megye szívében.

A benzinkút éjjel-nappal, az év minden napján várja majd a tankolni vágyókat, kínálatában 95-ös oktánszámú benzin és diesel üzemanyag fog szerepelni. A 4 klasszikus beálló mellett egy gyorstöltő is épül, mely percenként 70 liter üzemanyagot képes a gépkocsi tartályába juttatni. Bár a kút főleg a lakossági igényeket készül kiszolgálni, a céges, akár 3.5 tonnát meghaladó súlyú járművek számára is kiváló alternatívát kínál.


Megnyitotta új, győri töltőállomását az Oranges Oil Company
2017-12-06

A megszokott minőséggel és diszkont árakkal várjuk tankolóinkat, most már Győrben is, a Fehérvári út 99-es szám alatt.

Automata töltőállomásunkon a tankolás Győrben is gyors, mint a szélvész, hogy mielőbb tovább állva, az igazán fontos dolgokkal foglalkozhassunk.

Nonstop nyitvatartással várjuk régi és új tankolóinkat. Találkozzunk Győrben!

Ezért válassza az ORANGES OIL COMPANY-t

Akik minket választottak

  • "A versenyeken mindig Oranges Oil Company üzemanyaggal töltöm fel az autóm. A győzelem pedig engem tölt fel."

    Rongits Attila, Rally versenyző Rongits Team, Alapító

Nálunk kedvező árakon tankolhat minőségi osztrák üzemanyagot, a hét bármely napján, 0-24 óráig!