— Hírek

ORANGES OIL COMPANY

Újabb benzinkutat nyitunk Zalában!
2019-11-22

Zalaegerszeg után Nagykanizsán is automata töltőállomás nyílik 2020 tavaszán. A diszkon árú, osztrák üzemanyag, az egyszerű és gyors tankolás így egy újabb városban válik elérhetővé az autósok számára. A kút kínálatában gázolaj, illetve 95-ös oktánszámú benzin szerepel majd.

A Táborhely utca 4-ben, a Kanizsa Centrumnál már megkezdődtek a munkálatok, a négy beállós töltőállomás a tervek szerint 2020 tavaszán megnyílik. Hasonlóan az Oranges Oil Company zalaegerszegi, győri, mosonmagyaróvári és ózdi kútjához, itt is nonstop várjuk az autósokat. Ahogy azt tankolóink már megszokták, az automaták kezelése pofonegyszerű, a tankolás villámgyors, fizetni pedig készpénzzel, bankkártyával és a kiállításuk dátumától számított 60 napig érvényes kuponokkal lehet majd.

Az első, teljesen magyar tulajdonban lévő, önkiszolgáló elven működő benzinkúthálózat azonban Zalában tovább terjeszkedik: a jövő év folyamán Keszthelyen is töltőállomást nyitunk! A részleteket hamarosan megosztjuk olvasóinkkal.


Mosonmagyaróváron átadták a második töltőállomást
2019-07-02

Örömmel jeleltjük be, hogy Mosonmagyaróváron már második kútját, valamint első önkiszolgáló autómosóját nyitotta meg az Oranges Oil Company. Az egység a hét minden napján, nonstop nyitvatartással várja az érkezőket a Halászi úti nagy kanyarnál.

Az üzemanyag palettán, ahogy a cég többi állomásán is, dízel, illetve E95-ös benzin szerepel. A négy beállásos, önkiszolgáló autómosó nagy teljesítményű porszívóval és kárpittisztítóval egészül ki, így már nem csupán a tankolás, hanem autónk prémium szintű külső-belső tisztítása is elérhetővé válik – ráadásul diszkont áron. Szeretettel várunk mindenkit!


Rablás történt az Oranges Oil Company győri kútján
2019-06-27

Megerősítjük a sajtóban megjelent híreket, ma délelőtt valóban rablás történt az Oranges Oil Company győri kútján. Szerencsére személyi sérülés nem történt, és tankolókat sem ért atrocitás. Az elkövető nagyobb pénzösszeggel távozott. A rendőrség kézben tartja az ügyet, a nyomozás megkezdődött, jelenleg is nagy erőkkel keresik a rablót.

Frissítés: A gyanúsítottat előzetes letartóztatásba került, az ügy innentől a nyomozók, illetve a bíróság hatáskörébe tartozik. Ezúton is köszönjük a helyszínelésben és nyomozásban részt vevők munkáját. Szívből köszönjük továbbá vendégeinktől érkezett kedves sorokat, támogató üzeneteket.  Nagyon jó tudni, hogy mindig számíthatunk tankolóinkra!


Automata tankolás Ózdon – hamarosan nyit az új benzinkút
2019-05-29

Kedvező árú, ugyanakkor magas minőségű üzemanyag, gyors és egyszerű tankolás – az Oranges Oil Company valóban új szintre emeli a benzin és gázolaj beszerzését! Az országban több helyen jelen lévő kúthálózat 2019 szeptemberében Ózdon nyit új töltőállomást.

Mosonmagyaróvár, Zalaegerszeg, Győr után most Ózd került a dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonban lévő benzinkúthálózat fókuszába. A Malom út 1. szám alatt már zajlanak a 4+1 beállós töltőállomás építési munkálatai, az arra autózók nap mint nap láthatják az építkezés előrehaladását. Hamarosan tehát kedvezményes tankolásra nyílik lehetőség Borsod-Abaúj-Zemplén megye szívében.

A benzinkút éjjel-nappal, az év minden napján várja majd a tankolni vágyókat, kínálatában 95-ös oktánszámú benzin és diesel üzemanyag fog szerepelni. A 4 klasszikus beálló mellett egy gyorstöltő is épül, mely percenként 70 liter üzemanyagot képes a gépkocsi tartályába juttatni. Bár a kút főleg a lakossági igényeket készül kiszolgálni, a céges, akár 3.5 tonnát meghaladó súlyú járművek számára is kiváló alternatívát kínál.


Megnyitotta új, győri töltőállomását az Oranges Oil Company
2017-12-06

A megszokott minőséggel és diszkont árakkal várjuk tankolóinkat, most már Győrben is, a Fehérvári út 99-es szám alatt.

Automata töltőállomásunkon a tankolás Győrben is gyors, mint a szélvész, hogy mielőbb tovább állva, az igazán fontos dolgokkal foglalkozhassunk.

Nonstop nyitvatartással várjuk régi és új tankolóinkat. Találkozzunk Győrben!

Ezért válassza az ORANGES OIL COMPANY-t

Akik minket választottak

  • "A versenyeken mindig Oranges Oil Company üzemanyaggal töltöm fel az autóm. A győzelem pedig engem tölt fel."

    Rongits Attila, Rally versenyző Rongits Team, Alapító

Nálunk kedvező árakon tankolhat minőségi osztrák üzemanyagot, a hét bármely napján, 0-24 óráig!